Blog

Laatste nieuws

Kreeg een bericht uit Finland van een online magazine die foto's van de F4 wedstrijd wilde kopen. Erg leuk dat mijn foto's de grens overgaan.

Publicatie op urheiluuutiset.com

Zie je ineens je foto op Twitter. Gemaakt eind 2016 op een nat Assen en nu gebruikt in een nieuwsbericht van Seat Sport. Logo was er netjes afgehaald maar herkende hem toch wel. Heb nog een bericht gestuurd en kreeg ook antwoord : wij hopen u hiermee geen schade te hebben berokkend" Ik vroeg nog om een paar VIP kaarten maar daar kreeg ik geen antwoord op :-)

Op zaterdag 6 mei al weer vroeg aanwezig op het TT Circuit bij de 2e OW Cup wedstrijden van dit jaar. Zoals altijd is het gezellig en gemoedelijk in het paddock.

Langsgeweest bij Patricia Kok die rijdt in het Start Racing Team. Even kennis gemaakt en later een aantal foto's van haar geschoten.Dat had ik de week ervoor afgesproken.

Op meerdere plekken de trainingen en wedstrijden gevolgd en veel foto's gemaakt die ik via de verschillende social media heb gedeeld.

Als je een keer leuke actie wil zien dan moet je hier een keer langskomen. Het is een gratis evenment waarbij je de auto ook in het rennerskwartier kunt parkeren. Meer info op OW Cup

W.K. Superbike!

We moesten er weer een jaar op wachten maar eindelijk zijn ze er weer. De WK Superbikes op Assen

Op vrijdag vanaf s'morgens vroegal aanwezig en dan zie je het paddock langzaam ontwaken. Erg leuk om daar rond te lopenen je hebt dan ook de kans om rustig wat foto's te maken voordat het echt druk wordt.

Bij de GT bocht op de tribune was het erg druk met fotografen. Maar er is altijd wel een plekje te vinden. De actie spatte er weer vanaf en wat gaat het weer hard. Niet alleen bij de superbikes maar ook bij de Supersport en Superstock 1000.

Openingsraces OW Cup

 

Het was weer koud langs de baan maar de races waren weer prachtig. Veel spectakel op de baan. Helaas moest ik s'middags nog ergens anders aan het werk dus heb de races maar gedeeltelijk kunnen zien.

scroll up