E-Z UP topkwaliteit in shelters!

 

Supersnel op te zetten! Veel accessoires. Met of zonder opdruk. Vele soorten en prijsklassen.

Op deze pagina ziet u een klein overzicht van modellen die leverbaar zijn. Het geeft alvast een goed overzicht dat er voor iedereen een tent is. Wilt u meer info dan kunt u een email sturen met uw wensen. U krijgt dan een passende offerte toegestuurd. Klik HIER voor meer informatie. De hier getoonde prijzen zijn adviesprijzen.


Prijsvoorbeelden

AMBASSADOR€ 199

contact
 • Deze partytent is stijlvol en zeer draagbaar. Samen met een modern ontwerp, is deze 3x3 meter partytent gebouwd met de nieuwste technologieën en materialen.
 • Bij de Ez-Up partytent zit het dak, het frame van staal met poedercoating ook een roltas en standaard haringset. Ez-Up geeft 1 jaar garantie op het framewerk en het doek.
 • Leverbaar in 2 kleuren Steel Grey en White Slate. Frame is van staal

VANTAGE 3X3 mtr.€ 457

contact
 • De Vantage™ partytent is ontworpen voor zakelijk en recreatief gebruik en biedt een duurzame en stijlvolle oplossing om uw eigen schaduwplek te creëren en uw merk te promoten.
 • De nieuwe Vantage™ partytent is een stijlvolle oplossing voor beurzen, markten, picknicks en nog veel meer. De tent is verkrijgbaar in 8 nieuwe levendige kleuren, zodat u altijd en overal opvalt. De Vantage is voorzien van gekruiste spanten om de binnenkant te versterken. Met deze duurzame tent bent u altijd beschermd tegen weer en wind. Met de vernieuwde roltas kunt u de Vantage™ partytent bovendien gemakkelijk, stabiel en veilig vervoeren. E-Z UP biedt kwaliteit, innovatie en stijl in één.
 • Leverbaar in 4 kleuren. Frame is van staal

ECLIPS 3X3 mtr.€ 799

contact
 • De Eclipse™ professionele tent is de beste in zijn klasse en wordt beschouwd als de ultieme professionele easy up tent. Maak de tent uniek met “Mix & Match Top & Frame Colors”. Naast de 3 x 3 mtr is de Eclipse ook leverbaar in de afmetingen 2.5 x 2.5, 3 x 4.5 en 6 x 3 mtr.
 • Deze easy up tenten zijn met name geschikt voor beurzen, outdoor events, festivals, sportevenementen, marketingactivaties en verkoopstands. De tenten zijn perfect te bedrukken met de prijswinnende druktechniek van E-Z UP. Foto’s, logo’s of slogans, niets is te gek! Het hele proces van drukken wordt voor u uit handen genomen: E-Z UP levert onbeperkt ontwerpen aan, net zo lang tot u tevreden bent.

  Mocht er onverhoopt toch iets aan de tent kapot gaan, E-Z UP stuurt u gratis de benodigde onderdelen toe.

 • De top is leverbaar in vele basic kleuren. Andere kleuren tegen meerprijs. Het frame in wit of zwart. Frame is van staal. Aluminium tegen meerprijs.

Endeavor 3X3 MTR.€ 1089

contact
 • De Endeavor™ Aluminium is één van de krachtigste, meest betrouwbare en duurzame easy up tent van E-Z UP. De easy up tent heeft een afmeting van 3x3m en is beschikbaar in meerdere kleuren. Ook leverbaar in de afmeting 3 x 4.5 mtr. en 6 x 3 mtr.
 • Bezit het krachtigste, meest betrouwbare en meest duurzame Instant Shelter®-product ter wereld, de Endeavour™. Dit gepatenteerde professionele onderdak uit één stuk is een sterke schuilplaats met achtkantige poten, gebouwd om te presteren en is ideaal voor de bouw, olie / gasraffinage, commandoposten, werving, leger, overheid en meer. De Endeavour™ heeft een frame van 6061-T6 aluminium van vliegtuigkwaliteit en wordt geleverd met geheel nieuwe hardwarecomponenten en technologie die is ontworpen om hem sterker te maken en de zwaarste omgevingen te weerstaan.
 • Frame is van aluminium en leverbaar in de kleur black. De topkleuren staan hieronder. Dit zijn de basic kleuren. Andere kleuren tegen meerprijs.