PRIJSLIJST

Prijslijst met mogelijkheden.

Prijslijst / mogelijkheden

Een fotoshoot in de studio met daarbij meerdere mogelijkheden qua achtergrondkleuren. Grote achtergrond in de kleur wit,zwart en antraciet. Daarnaast nog meerdere kleuroptie's qua portretfotografie.

Make up kunt u eventueel zelf verzorgen voor zover nodig. Er is een grote spiegel aanwezig.

De foto's die uitgekozen worden krijgen een extra behandeling waardoor deze nog mooier worden en eventuele oneffenheden worden netjes weggewerkt.

De prijs voor een standaard fotoshoot is € 50,00. Bij de shoot zelf zit 1 vergroting van 20 bij 30. U krijgt binnen 2 weken na de shoot de foto's ( 20 tot 25 ) via een een downloadlink toegestuurd. U krijgt de foto's in high resolution aangeleverd en kunt deze in vele formaten zelf af laten drukken. De fotoshoot duurt 1 tot 1 1/2 uur.

Een familie / gezins fotoshoot in de studio. Achtergrondkleur mogelijk in de kleuren wit, zwart en antraciet. Er worden foto's als gezin gemaakt en in alle verder denkbare combinatie's.

De foto's die uitgekozen worden krijgen een extra behandeling waardoor deze nog mooier worden en eventuele oneffenheden worden netjes weggewerkt.

De prijs voor een familie/gezins fotoshoot ( vader,moeder en de kinderen) is € 70,00 U krijgt binnen 2 weken na de shoot de foto's ( 25 tot 30 minimaal, afhankelijk van het aantal personen ) via een een downloadlink toegestuurd. Bij de shoot zelf zit 1 vergroting van 20 bij 30. U krijgt de foto's in high resolution aangeleverd. U kunt daarna de foto's zelf af laten drukken. De fotoshoot duurt 1 1/2 uur tot 2 uur.

Bij een grotere familieshoot met meerdere mensen moeten we eerst kijken of iedereen in de studio op de foto past. Dit gaat in overleg met elkaar. Bij een grotere familie vanaf 5 of meer personen wordt er per persoon een toeslag gerekend van € 12,50 p.p. Het aantal foto's dat u ontvangt wordt mede bepaald door het aantal personen.

Naast de studio shoots kunnen we natuurlijk ook buiten een fotoshoot doen.

Indien de shoot binnen een straal van 25 km is dan komt er € 20,00 (bij een familieshoot is dit eenmalig € 20,00 ongeacht het aantal personen )bij op de prijzen zoals genoemd bij de bovenstaande fotoshoots in de studio.Als de 25 km overschreen wordt dan kunnen wij daarvoor afspraken maken.

De voorwaarde voor een fotoshoot buiten is wel dat het droog is. Dus geen regen,sneeuw of mist. Maar u begrijpt natuurlijk zelf ook wel dat dit de foto's niet ten goede komt.

Een fotoshoot is leuk! Dat is mijn uitgangspunt.

Ik zorg dat ik bij een afspraak op tijd aanwezig ben en dat geldt ook voor een shoot in de studio. Er is dan allereerst tijd voor koffie,thee,fris. Eerst even in gesprek met elkaar en niet gelijk klaar gaan staan voor de foto's.

Nadat we hebben kennisgemaakt gaan we beginnen met de foto's. U bent geheel vrij om zelf de kledingkeuze te bepalen. Bij meerdere personen is het wel handig om dit een beetje op elkaar af te stemmen.

Ik doe al meerdere jaren de fotoshoot van Shoeby in Epe. Deze vindt 2 x per jaar plaats op een woensdagmiddag. Tussen de 40 en 50 kids gaan dan op de foto. Aangekleed met kleding uit de winkel zelf. Deze shoot is onderdeel van een landelijke fotoshoot van Shoeby. Heeft u als winkeleigenaar hier ook interesse in dan hoor ik dat graag. Mits juist aangepakt kan het voor beide partijen omzetverhogend werken. Het starttarief voor deze middag is € 25,00 per uur. * = nabestellingen van foto's worden via mijn verkoopsite afgehandeld.

Wilt u alleen portretfoto's maken? Geen punt. Dit kan voor € 30,00. De tijdsduur is 30 minuten. U krijgt dan de bewerkte foto's na een aantal dagen via een downloadlink aangeleverd.